Wobblerkészítő verseny – eredményhirdetés

A Steve és Gombár Peti által indított 18 év alattiaknak szóló wobblerkészítő verseny eredményhirdetését az alábbi linkre kattintva éritek el:

>katt ide<<

Ahogy olvasom Steve sorait, akkor tudatosult bennem mennyi felajánlás volt a nevezőknek. Ehhez képest én több nevezést vártam, de sebaj, akik neveztetek jól jártatok, hisz mindenki értékes, fogós és egyedi kézzel készített wobblerekkel gazdagodott!

Hogy ezt támogassam, az alábbi 4 wobblert ajánlottam fel a nevezőknek, amiből a szőrös egér wobblert és a kisebbik, sötétben világítós wtd-t adtam a nyertesnek, a nagyobb wtd-t és a pávatollas domis UL csalit pedig Steve-re bíztam, hogy ossza el úgy, hogy használni is tudják a srácok.

 

Nehéz döntés volt, de mindent összevetve nálam Pék Barnabás egér poppere került ki győztesen. Mint utólag rájöttem, Barnabásé a “Peke TV” youtube csatorna  >>katt ide<<, amibe már belefutottam a neten és bátran ajánlok annak aki nem ismerné. Őszinte, humoros, önkritikus, némi jó értelem vett gyerekességgel (hiszen gyerekek). Számomra sajnos már igencsak nosztalgikus is… Gratulálok! Csak így tovább!

Szeretném megköszönni minden lelkes, ifjú faragónak hogy részt vett! Nagyon örülök, hogy nem minden gyerek a virtuális térben tud és akar csak létezni. Kívánom, maradjon meg sokáig a lelkesedés! A következő versenyig mindenképp! 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s