WOBBLER SHOP

Több mint 10 éve készítek wobblereket. Sok mindent kipróbáltam ez idő alatt az ultralight bogaraktól kezdve a tengeri popperekig, de mindig is a süllő wobblerezés állt legközelebb a szívemhez, hisz a Duna mellett nőttem fel és a Duna volt az egyetlen igazi tanítómesterem.

//”I manufacture lures from more than 10 years. I’ve tried a lot of thing from ultralight bugs to pelagic monster poppers. Personally I love zander fishing and making zander lures, but I make a lot of kind of hard lures. I grew up by the Danube river, and I think an angler like me couldn’t find better master than a big river.”//

Facskó Tamás

Contact: 

Email: facskotamas@gmail.com

Phone: +36 20 402 7147

Alább összeszedtem a sorozatgyártásra megérett, megvásárolható típusokat.

//Here you can find my currently available lures.//

LF minnow 95

A Laposfarkú. Sok barátom kedvelt dunai süllős csalija és az én személyes kedvencem is. Sokszor bizonyította már átlagon felüli fogósságát. Pont azt a rezgést adja le, mint egy átlag dunai sneci, de balatoni küszíváson is eredményes. Ha ott a süllő, megfogja. Tavasszal, nyáron, ősszel és télen is!

hossz: 95 mm
tömeg: 5g
vontatási mélység: 0,5-1,5 m
célhal: süllő
víztípus: folyóvíz
elérhető színek: SFC, CW, GFR
ár: 4000 Ft

Garnela shad 75

Tapasztalataim szerint szinte minden ragadozó hal megeszi ezt a shad típusú wobblert. A furcsa hajlott háta miatt tökéletesen imitálja egy sérült keszeg mozgását. Köves, húzós részek első számú csalija nálam, de nagyon változatos módon bevethető, a dunai süllőzések mellett balatoni, velencei tavi balinozáskor is eredményesnek bizonyult.

hossz: 75 mm
tömeg: 5g
vontatási mélység: 0,5-1m
célhal: süllő, balin
víztípus: folyóvíz
elérhető színek: SFC, PC, S, GR (garnela), PK (pink kiss), SS (svéd süllő), UVB (UV blue – UV reagens réteggel!)
ár: 4000 Ft

Garnela shad 55

A “kistesó”. Főleg tavasszal használom a kisebb méretet, mikor apróbb a táplálékhal és ezekre vannak ráállva a ragadozók. A víz felső rétegeiben jön, így nem kell félni az elakadástól.

hossz: 55 mm
tömeg: 4g
célhal: süllő
vontatási mélység: 0,5-0,8 m
víztípus: folyóvíz
elérhető színek: SFC, S, GR
ár: 3500 Ft

Garnela shad 75 DD

Deep diver azaz mélyretörő változat, mely hosszas kísérletezés eredményeként született meg. Szép, nem túlverető, de határozott mozgás jellemzi és könnyen lehúzható 3 méternél mélyebbre is. A legerősebb sodrásban sem fordul ki! Igazi folyóvízi süllő-gyilok!

hossz: 75 mm
tömeg: 6g
vontatási mélység: 2,5-4m
célhal: süllő
víztípus: folyóvíz
elérhető színek: SFC, PC, S, GR, PK, SS
ár: 4200 Ft

Kuha minnow 110

Egy különleges nyelvkialakítású, finn stílusú wobbler mely nagyon hatékony a nyár végi és őszi-téli időszakokban, mikor a nagyobb táplálékhalat részesítik előnyben a süllők. A kis süllőt mintázó SS színnel alkonyati órákban kiváltható a nagyobb fogasok területvédő ösztöne vagy a csukák agresszivitása. Állóvízre is ajánlom!

hossz: 110 mm
tömeg: 7 g
vontatási mélység: 1-2 m
célhal: süllő, csuka
víztípus: folyóvíz, állóvíz
elérhető színek: SFC, SS
ár: 4500 Ft

Goldbream 85

Több mint 1 év folyamatos fejlesztés van ebben a csaliban, hogy azzá váljon amit szerettem volna: “a mindenes hazai jerkbait”. A normál jerkbaitek túl lassan süllyednek, túl lassan reagálnak a bot mozdulataira, egy szóval csak lassú pecát tesznek lehetővé. Ez a wobbler az átlagos jerbaitnél kicsit gyorsabban süllyed ezért hazai viszonyok közt a nádfal előtti 1-2 méter mély vizek meghorgászásához ideális. Mozog süllyedés közben, simán betekerve és jerkelve is. A gyorsabb süllyedéstől nem kell tartani, ha elkezdjük bemozgatni a nagy lapos oldala miatt nem fog tovább ereszkedni, elkezd “vizet fogni” így a felnőtt hínármezők felett, sekély vizen is könnyedén eljön. 25 gramm, egy normál pergetőbottal is használható, csukára és balinra is ajánlom.

hossz: 85 mm
tömeg: 25g
vontatási mélység: 0,2-1,5 m
célhal: balin, csuka
víztípus: állóvíz
elérhető színek: Goldbream, Holobream, Supernatural – az aktuális elérhetőségről érdeklődj!
ár: 6500 Ft

 

A fentieken túl folyamatosan készülnek és tesztelés alatt vannak új és régebbi, fel nem tüntetett típusok. Az aktualitásokról érdeklődj!  3 db-tól ingyenes kiszállítás.

Elérhetőségeim:

Email: facskotamas@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Wobblermania/

Telefon: 06 20 402 7147

 

 

Copyright © Facskó Tamás – Wobblermánia 2020- Minden jog fenntartva!