WOBBLER SHOP

Rendelést emailen lehet leadni. Az elkészítési idő változó, a legtöbb típusból igyekszek készletet tartani de ez mindig az aktuális rendelések számától függ.  Fizetés utalással történik. A szállítás díja 700 Ft.

Email: facskotamas@gmail.com

Phone: +36 20 402 7147

Dragoner minnow 95

Sok barátom kedvelt dunai süllős csalija és az én személyes kedvencem is. Sokszor bizonyította már átlagon felüli fogósságát. Pont azt a rezgést adja le, mint egy átlag dunai sneci, de balatoni küszíváson is eredményes. Ha ott a süllő, megfogja. Tavasszal, nyáron, ősszel és télen is. Egyedi, semmihez nem hasonlítható mozgását a különleges farokkialakítás a súlyozás és a terelőnyelv egyszerre adja. Sok szétdobált helyen7 adta már be a süllőt!

Elérhető színek:

Pure Cocaine (PC), Silver Fluorescent Chartreuse (SFC), Ayu (AYU), Gold Fluorescent Red (GFR)

anyag: balsafa

hossz: 95 mmtömeg: 5g
vontatási mélység: 0,5-1,5 m
célhal: süllő
víztípus: folyóvíz
ár: 4000 Ft

Garnela shad 75

Tapasztalataim szerint szinte minden ragadozó hal megeszi ezt a shad típusú wobblert. A furcsa hajlott háta miatt tökéletesen imitálja egy sérült keszeg mozgását. Köves, húzós részek első számú csalija nálam, de nagyon változatos módon bevethető, a dunai süllőzések mellett balatoni, velencei tavi balinozáskor is eredményesnek bizonyult.

Elérhető színek:

 

Black Silver (BS), Pure Cocaine (PC), Silver Fluorescent Chartreuse (SFC), Ayu (AYU), Pink Kiss (PK), River Zander (RZ), Orange Garnela (OGR), Pennywise (PYW), UV-Blue (UVB – uv fény hatására világít)

anyag: balsafa

hossz: 75 mm
tömeg: 5g
vontatási mélység: 0,5-1m
célhal: süllő, balin
víztípus: folyóvíz
ár: 4000 Ft

Evo shad 55

Főleg tavasszal használom a kisebb méretet, mikor apróbb a táplálékhal és ezekre vannak ráállva a ragadozók. A víz felső rétegeiben jön, így nem kell félni az elakadástól. Balinra is eredményes, vibráló, erőteljesebb mozgása miatt.

anyag: balsafa

hossz: 55 mm
tömeg: 4g
célhal: süllő, balin
vontatási mélység: 0,5-0,8 m
víztípus: folyóvíz
elérhető színek: SFC, S, GR
ár: 3500 Ft

Garnela shad 75 DD

Deep diver azaz mélyretörő változat, mely hosszas kísérletezés eredményeként született meg. Szép, nem túlverető, de határozott mozgás jellemzi és könnyen lehúzható 3 méternél mélyebbre is. A legerősebb sodrásban sem fordul ki! Igazi folyóvízi süllő-gyilok!

anyag: balsafa

hossz: 75 mm
tömeg: 6g
vontatási mélység: 2,5-4m
célhal: süllő
víztípus: folyóvíz
elérhető színek: SFC, PC, S, GR, PK, SS
ár: 4200 Ft

Kuha minnow 110

Egy különleges nyelvkialakítású, finn stílusú wobbler mely nagyon hatékony a nyár végi és őszi-téli időszakokban, mikor a nagyobb táplálékhalat részesítik előnyben a süllők. A kis süllőt mintázó RZ színnel alkonyati órákban kiváltható a nagyobb fogasok területvédő ösztöne vagy a csukák agresszivitása. Állóvízre is ajánlom!

Elérhető színek:

anyag: balsafa

hossz: 110 mm
tömeg: 7 g
vontatási mélység: 1-2 m
célhal: süllő, csuka
víztípus: folyóvíz, állóvíz
elérhető színek: SFC, BS, RZ
ár: 4500 Ft (időszakosan elérhető, kérlek érdeklődj!)

Goldbream 85

Több mint 1 év folyamatos fejlesztés van ebben a csaliban, hogy azzá váljon amit szerettem volna: “a mindenes hazai jerkbait”. A normál jerkbaitek túl lassan süllyednek, túl lassan reagálnak a bot mozdulataira, egy szóval csak lassú pecát tesznek lehetővé. Ez a wobbler az átlagos jerbaitnél kicsit gyorsabban süllyed ezért hazai viszonyok közt a nádfal előtti 1-2 méter mély vizek meghorgászásához ideális. Mozog süllyedés közben, simán betekerve és jerkelve is. A gyorsabb süllyedéstől nem kell tartani, ha elkezdjük bemozgatni a nagy lapos oldala miatt nem fog tovább ereszkedni, elkezd “vizet fogni” így a felnőtt hínármezők felett, sekély vizen is könnyedén eljön. 25 gramm, egy normál pergetőbottal is használható, csukára és balinra is ajánlom.

anyag: 2k könnyített műanyag

hossz: 85 mm
tömeg: 25g
vontatási mélység: 0,2-1,5 m
célhal: balin, csuka
víztípus: állóvíz
elérhető színek: Goldbream, Holobream, Supernatural – az aktuális elérhetőségről érdeklődj!
ár: jelenleg nem rendelhető

Busajerk

Az első jerkbait típus, ami keményfából készül. Kezdők számára is könnyen mozgatható, tipikus glider mozgás jellemzi. Rövid rántásokkal szinte helyben forgatható, kicsit több zsinórt adva pedig 20-40 centis oldalirányú siklásokra is képes. Billegve süllyed, sokszor ez is kiváltja a kapást! Főként csuka és nagyobb balinok horgászatához ajánlom.


anyag: hársfa

hossz: 92 mm

tömeg: 28 gramm

vontatási mélység: 0,1 – 1,5 m
víztípus: állóvíz

elérhető színek: busa original, spotted orange, pink lady, fire thunder

ár: 4800 Ft

A fentieken túl folyamatosan készülnek és tesztelés alatt vannak új és régebbi, fel nem tüntetett típusok. Az aktualitásokról érdeklődj!

Elérhetőségeim:

Email: facskotamas@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Wobblermania/

Telefon: 06 20 402 7147

Copyright © Facskó Tamás – Wobblermánia 2020- Minden jog fenntartva!